Zombier ... bager da kager!!
den store juniorbagedyst 2024 gys og gru den store bagedyst zombier
27-02-2024
Jeg har gjort noget mærkeligt. Jeg har skrevet om zombier, der bager kager. I en bagedyst. En zombiebagedyst.

Jeg er kæmpe fan af Den Store Bagedyst, jeg har set med lige fra starten og ser også Den Store Juniorbagedyst og jule- og nytårsbagedysten. Hele svineriet. Så nu syntes jeg, at det var på tide med en zombieparodi.

den store juniorbagedyst 2024 gys og gru den store bagedyst zombier
Den stolte forfatter med sit værk ...
Når der er bagedyst på TV, har jeg altid været god til at sidde og komme med forslag til, hvad for nogle ulækre kager deltagerne kunne bage. Altid til stor glæde (?) for min kone og børn. Som regel har mine forslag handlet om ”horror-kager”, f.eks. en torso med fondanthud, der kunne skæres op og så med spiselige organer af marcipan indeni eller måske et hoved, hvor man kunne løfte skalpen af og få sig en lækker bid gelehjerne?

Og jeg har tit tænkt på, om det egentlig ikke var en ret god idé til en bog. Det var dog først sidste år, da jeg fik den tanke, at dysten kunne foregå efter en zombieapokalypse, at det hele gav mening. For selvfølgelig bager zombier jo klamme kager med hjerne og alt muligt andet ulækkert i.

Men "Den Store Zombiebagedyst" er en realitet nu, og den udkommer om lidt over en måned d. 3. april. Glæd dig! Det bliver slimet og snasket og rigtig rigtig sjovt. Historien udspiller sig midt i den hæsblæsende finale, hvor der kun er de tre bedste deltagere tilbage: Cecilie, Ingeborg og Tommy.

Bagsideteksten kan du læse her:
    
den store juniorbagedyst 2024 gys og gru den store bagedyst zombier
04-09-2023
Ny udgivelse … og ændringer på vej på forlaget KAOS

Så sker der en masse spændende på forlaget!

Der er en ny titel på vej, som hedder ”Det magiske hotel”. Det er en fantasyroman om 14-årige Rebecca, hvis skøre far køber et gammelt, faldefærdigt hotel på middelhavsøen Refuga. Hotellet er det rene hul, men faren mener, at det bare skal have ’et par klatter maling’, så kan det lejes ud til gæster igen. Og det værste er, at Rebecca kan høre noget, der pusler inde i væggene om natten. Hun synes endda, hun kan høre nogen, der hvisker sammen!

Der er en skør og fantasifuld historie uden så meget gys, men med masser af mystik og magi. Historien er inspireret af Miyazakis animerede film og rammer den der underfundige og magiske stemning, som er i hans værker. Bogen udkommer til oktober.

En ændring på forlaget er, at ”Det magiske hotel”, og alle titler fremover, vil trykkes i A5 HARDBACK og med garnhæftning – dvs. lækrere udstyr – jeg er simpelthen blevet træt af paperbackbøger.

Der kommer også fremover et større fokus på fantasy (i hvert fald de næste 3 titler er fantasy) og et nyt look på omslagene – som ”Det magiske hotel” er en meget god indikator på.

En ny æra på forlaget KAOS!

Og om jeg kan røbe noget om fremtidige projekter? Ikke meget. Jeg vil dog sige, at det næste, jeg skal arbejde på – og jeg glæder mig! – er en fri og fantasifuld gendigtning af en stor bogklassiker.


Og så lige bagsiden til "Det magiske hotel":

 
Jonas Wilmann - kontakt: jonaswilmann@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net